Maria Piotrovskaja  Maria Piotrovskaja

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Dit is de beste massagepraktijk in geheel Noord-Brabant. Mijn dochter ging er regelmatig naartoe, en iedere keer fantastisch en je voelt ook dat er iets gebeurt is. Ook een goede band opgebouwd vanaf de eerste behandeling met Phon zelf, ze zijn ons zelfs een keer opkomen halen. Echt TOP!

Reactie van de eigenaar:
Dankjewel Maria, voor je lovende woorden over mij en mijn praktijk. Jammer dat we nu in een lockdown zitten, want we missen jullie. Maar na deze periode zie ik jullie graag weer terug in mijn praktijk. Groetjes en een gezond 2022.
Phon.

Cees van de Ven  Cees van de Ven
Zeer goede massage vakkundig, alles zeer netjes, keurig verzorgde behandel kamer, zeer vriendelijk. Merk je meteen als je gemasseerd bent.

Reactie van de eigenaar:
Cees, hartelijk dank voor je feedback. Fijn om te lezen dat je ons zo positief beoordeeld. Tot gauw. Groetjes Phon.

Wilde laten weten dat dit de beste schoonste en relaxte massage praktijk is in heel Tilburg top voor mij een 10 .en ben al bij div geweest maar ben erg verast mijn pijn in mijn schouders en benen is ver weg
Gr Marion

Reactie van de eigenaar:
Dank je wel Marion. Fijn om te horen dat wij de beste zijn.

Foto van mike Mike

Wat een ontzettend fijne massagesalon is dit, aardige mensen die weten waar ze over praten. Na een kleine kennismaking en wat vragen gaat de massage beginnen. En het is echt een vakvrouw, die weet wat ze doet. Ze neemt echt de tijd voor je en ze zoekt precies uit waar de klachten zitten. Deze massagesalon is een aanrader voor iedereen, een vakmassage die ook nog betaalbaar is. Ik ga zeker terug komen.

Reactie van de eigenaar:
Hartelijk dank voor je geweldige review. Het doet ons enorm goed om te horen dat je de behandeling zo bijzonder waardeert. Groetjes Phon.

Pim Lenders Pim Lenders

Zeer goede traditionele massages, soms pijnlijk, maar het resultaat is geweldig, vind je nergens anders. Als je ergens (al lang) last van hebt zou dit weleens de plek kunnen zijn die je daarvan gaat verlossen. Vriendelijke masseuse, mooie schone salon, fijne sfeer.


Reactie van de eigenaar:
Dankjewel Pim. Blij om van je te horen dat HET RESULTAAT zo geweldig is. Daar doe ik het tenslotte voor. Groetjes Phon.

Foto van Jeroen SterenborgJeroen Sterenborg

Echt goeie (pijnlijke massage) 

Ceremony Pascal steffens   Ceremony Pascal Steffens

Goede massage en weet wat ze doet.
Vriendelijke mensen. Zeker aanrader.

Reactie van de eigenaar:
Dank je wel voor je positieve review Pascal. Fijn om te horen dat je het bij ons zo positief hebt ervaren. Groetjes Phon en Wim

Stefan van Amersfoort

Een aardige en kundige masseuse die graag met mij meedenkt en maatwerk levert.

Reactie van de eigenaar:
Dankjewel Stefan. Ons hoofddoel is klantgerichtheid. Fijn dat jij dat ook zo ervaren hebt, en in je review met anderen wil delen. Met vriendelijke groet, Phon.
.

Voor meer reviews zie:

 "Mijn gastenboek".